Ruoanvalmistustaito on juoksijan ravintovalmennuksen perustaito. Ruoanvalmistustaidon lisäksi juoksijan tulee hallita varustehuoltotaito. (Mattila 2007, 90.)
Ruoanvalmistus on hyvää ajankulua ja lisäksi itse tehty ruoka on (taitojen kehittyessä) hyvää. Toisesta päästä jäässä olevat ja toisesta päästä palaneet kalapuikot ovat pakollinen alkuvaihe joka menee ohi (toivottavasti). (Mattila 2007, 90.)
KIRJALLISET LÄHTEET:
Mattila, Pasi. 2007. Pasi Mattila: Nuoret urheilijat kokkikurssille (Juoksija-lehti 3, 37. vuosikerta, 90). Ei julkaisupaikkaa: Kustannus Oy Juoksija.
maanantai 26. huhtikuuta 2010
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.